Πάστα Ταψιού με Πραλίνα #3 - Praline cake recipes

Πάστα Ταψιού με Πραλίνα #3 - Praline cake recipes Live Kitchen
Φτιάξτε και εσείς αυτήν την υπέροχη πάστα πραλίνας και εντυπώσιάστε σε κάθε περίσταση!!!

Μπορείτε να κάνετε Εγγραφή Για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας εδώ : http://bit.ly/2pRLHiM

Υλικά-Ingredients
Για την βάση-For the base
230 γρ μερέντα-230 gr merenda
50 γρ βούτυρο-50 gr butter
100 γρ γάλα-100 gr milk
100 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του-100 gr self raising flour
3 κρόκοι-3 yolks
2 βανίλιες-2 vanillins
Για την κρέμα-For the cream
250 γρ μόρφατ-250 gr morfat
230 γρ μερέντα-230 gr merenda
20 γρ κακάο σκόνη-20 gr cocoa powder
Για την λευκή κρέμα-For the white cream
250 γρ μόρφατ-250 gr morfat
50 γρ ζάχαρη-50 gr sugar
πασπαλίζουμε με μαύρη σοκολάτα-put dark chocolate on top
Φόρμα-Spring form
25x30
Εκτέλεση
Παντεσπάνι
σε ένα μπολ θα βάλουμε 1 κουτάκι πραλίνας( 230 γρ) 3 κρόκους αυγού 50 γρ λιωμένο βούτυρο , γάλα 100 γρ και το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του μαζί με τις 2 βανίλιες .Τα κοσκινίζουμε μέσα στο μείγμα πραλίνας και τα ανακατεύουμε όλα μαζί!!
Βουτυροαλευρώνουμε ενα ταψί 25χ30 Ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε για 9 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο!!
Οταν βγάλουμε το παντεσπάνι το ραντίζουμε με ένα πινέλο με γάλα και το αφήνουμε στην άκρη!!
ΚΡΕΜΑ
Ανοίγουμε την φυτική σαντιγί από την κονσέρβα ανακατεύουμε για 5 με 6 λεπτά να αφρατέψει καλά και ρίχνουμε τα άλλα 230 γρ πραλίνα .Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και μόλις ενσωματωθεί ρίχνουμε και τα 20 γρ άγλυκο κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα .Όταν ειναι έτοιμη η κρέμα τότε την απλώνουμε πάνω στο παντεσπάνι!!
2 Κρέμα
Στο μπολ βάζουμε την φυτική σαντιγί σε κονσέρβα και χτυπάμε για περίπου 5-6 λεπτα να αφρατέψει.Επειτα ρίχνουμε 50 γρ ζαχαρη και με την βοήθεια ενός κορνέ βάζουμε την υπόλοιπη λευκή κρέμα.Τέλος με ένα πιλνερ κόβουμε σε ψιλά κομμάτια μαύρη σοκολάτα!!!Το αφήνουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες και είναι έτοιμο να το απολαύσετε!!! 

GERMAN
Materialien-Zutaten
-Für die Basis
-230 g Merenda
-50 g Butter
- 100 g Milch
-100 g selbsttreibendes Mehl durchtränkt
- 3 Eigelb
-2 Vanilline
-Für die Creme
-250 g Morfat
-230 g Merenda
- 20 g Kakaopulver
- Für die weiße Creme
-250 g Morfat
-100 g Zucker
-dunkle Schokolade darüber geben

Σχόλια