"Μπουγατσατζίδικο" στο σπίτι σας!!! ( Νηστίσιμη μπουγάτσα με κρέμα )How to make Greek Bougatsa Cream



Νηστίσιμη μπουγάτσα με σπιτικό φύλλο!!!Δεν είναι δύσκολο αρκεί να κάνεις σωστά βήματα και σωστά υλικά!!
Tips
Αλεύρι για τσουρέκι
Ξεκούραση 1 ώρα  με λάδι το ζυμάρι σκεπασμένο με μεμβράνη
Μετά την ξεκούραση ανοίγουμε απευθείας το ζυμάρι χωρίς να το ξαναπλάσουμε !!
(Ψήσιμο)Μετά τα 30 λεπτά γυρνάμε το ταψί
Ψήνουμε 170 με 180c με αέρα

Υλικά-Ingredients
Για την ζύμη-For the dough
350 γρ αλεύρι για τσουρέκι-350 gr flour with extra gluten
200 γρ νερό-200 gr water
1 βανίλια-1 vanillin
1 κτσ ζάχαρη-1 tbsp sugar
1 κτγ αλάτι-1 tsp salt
40 γρ ελαιόλαδο-40 gr olive oil
ηλιέλαιο για το άλειμμα-sunflower oil
Για την κρέμα-For the cream
1 λίτρο γάλα αμυγδάλου-1 litre almond milk
350 γρ ζάχαρη-350 gr sugar
3 βανίλιες-3 vanillins
200 γρ σιμιγδάλι ψιλό-200 gr fine semolina
50 γρ κορν φλάουρ-50 gr corn starch
50 γρ μαργαρίνη-50 gr margarine


GERMAN

Υλικά-Zutaten
-Für den Teig
-350 gr Mehl mit extra Gluten
-200 g Wasser
-1 Vanillin
-1 EL Zucker
-1 TL Salz
-40 gr Olivenöl
-Sonnenblumenöl
-Für die Creme
-1 Liter Mandelmilch
-350 g Zucker
-3 vanillins
-200 gr. Feiner Grieß
-50 g Maisstärke
-50 gr. Margarine


#bougatsa cream#bougatsa#Greek bougatsa#μπουγατσα με κρέμα#Nηστίσιμη μπουγατσα

Σχόλια