Λαχταριστά-Πατατοπιτάκια-Ιδιαίτερη Ζύμη-Amazing burgu Borek Potato-Live kitchen


Τα πιο Λαχταριστά πατοπιτάκια με μια ιδιαίτερη ζύμη θα σας ξετρελάνουν!!!Για όλες τις ώρες,όλες τις περιστάσεις δίνουν μια όμορφη νότα στο τραπέζι σας!!!

Υλικά-Ingredients
Για την ζύμη-For the dough
220 γρ ζεστό  νερό-220 gr warm water
220 γρ ζεστό γάλα -220 gr warm milk
210 γρ ηλιέλαιο-210 gr sunflower oil
1 κτσ ζάχαρη-1 tbsp sugar
2 κτσ γιαούρτι-2 tbsp yoghurt
9 γρ ξηρή μαγιά-9 gr dry yeast
Ασπράδι από 2 αυγά-White from 2 eggs
1 κιλό αλεύρι-1 kg flour
1 κτσ αλάτι-1 tbsp salt
Για την γέμιση-For the potatoes
850 γρ βρασμένες πατάτες-850 gr boiled potatoes
1 αυγό-1 egg
ρίγανη-oregano
αλάτι-salt
200 γρ μίξη 3 τυριών-200 gr mix 3 cheeses
100 γρ λιωμένο βούτυρο-100 gr melted butter
Για το άλειμμα-For spreading
2 κρόκοι αυγού-2 yolks

GERMAN
-Zutaten
-Für den Teig
-220 g warmes Wasser
-220 g warme Milch
-210 g Sonnenblumenöl
-1 EL Zucker
-2 EL Joghurt
-9 g Trockenhefe
-White aus 2 Eiern
-1 kg Mehl
-1 EL Salz
-Für die Kartoffeln
-850 g Salzkartoffeln
-1 Ei
-Oregano
-Salz
-200 gr mischen Sie 3 Käse
-100 g zerlassene Butter
-Für die Verbreitung
-2 Eigelb

#borek#potato#πατατοπιτάκια#patatopitakia

Σχόλια