Σοκολατένιες Πάστες σε ρολάκια(χωρίς αυγά) - Chocolate rolls eggless & without oven Live Kitchen


Ενα υπέροχο γλυκισμα που σίγουρα θα το αγαπήσετε και για ην υπεροχη γεύση του αλλά και για τον τρόπο του!!!



Η βάση είναι: Βούτυρο που το αλείφουμε σ'ένα ταψί και από πάνω βάζουμε 140γρ καρύδα και το βάζουμε στο ψυγείο.
Φτιάχνουμε την κρέμα: 1λ γάλα,150γρ αλεύρι,3κσ κακάο 200γρ ζάχαρη, βανίλια,1κσ βούτυρο.
Σαντιγί :. 200ml κρέμα γάλακτος,80γρ ζάχαρη.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά της κρέμας εκτός από το βούτυρο που το βάζουμε στο τέλος και βράζουμε και ανακατεύουμε ώσπου να δέσει μόλις δέσει ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
Την απλώνουμε πάνω από την βάση μας στο ταψί  όπως είναι ζεστή, απλώνουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες . Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη και απλώνουμε πάνω στην σοκολατένια κρέμα,  Κόβουμε σε λωρίδες και τυλίγουμε. Καλή επιτυχία!!!

Yλικά-Ingredients
Για την βάση-For the base
140 γρ ινδοκάρυδο-140 gr coconut powder
Βούτυρο-Butter
Για την κρέμα-for the cream
1 λίτρο γάλα-1 litre milk
150 γρ αλεύρι-150 gr flour
200 γρ ζάχαρη-200 gr sugar
3 κτσ κακάο σε σκόνη-3 tbsp cocoa powder
1 κτσ εκχύλισμα βανίλιας-1 tbsp vanilla exract
1 κτσ βούτυρο-1 tbsp butter
Για την σαντιγί-For whipped cream
200 γρ κρέμα γάλακος 35%λιπαρά-200 gr whipping cream 35%fat
80 γρ ζάχαρη-80 gr sugar
Ταψί-springform(35x46)

GERMAN

-Zutaten
-Für die Basis
-140 g Kokosnusspulver
-Butter
-für die Creme
-1 Liter Milch
-150 g Mehl
-200 g Zucker
-3 EL Kakaopulver
-1 EL Vanilleextrakt
-1 EL Butter
-Für Schlagsahne
-200 g Schlagsahne 35% Fett
-80 g Zucker
-springform (35x46)


#rolls#chocolaterolls#παστεςρολλάκια#ρολάκια #pudding

Σχόλια