Εύκολο Γλυκό ψυγείου για το Πασχαλινό σας Τραπέζι -Εasy and fast strawberry pudding

Ένα σούπερ γλυκό ψυγείου για το πασχαλινό σας τραπέζι που απλά θα ενθουσιάσει και θα ξεχωρίσει!!!!



Υλικά-Ingredients
Για την βάση-For the base
380 γρ πτι μπερ μπισκότα με γεύση σοκολάτα-380 gr petit beurre with chocolate taste
150 γρ γάλα-150 gr milk
Για την σαντιγί-For whipped cream
500 γρ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά-500 gr whipping cream 35%fat
5 φράουλες-5 strawberries
150 γρ ζάχαρη-150 gr sugar
Λίγο μέλι-A little honey

Για την κρέμα φράουλας-For strawberry cream
500 γρ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά-500 gr whipping cream 35%fat
2 πακέτα άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση φράουλα(120γρ)-2 packets strawberry pudding(120 gr)

Για το πασπάλισμα-For spreading
Tριμμένο μπισκότο-Crushed biscuit
Φράουλες-Strawberries

GERMAN

-Zutaten
-Für die Basis
-380 g Petit Beurre mit Schokolate kekse
-150 g Milch
-Für Schlagsahne
-500 g Schlagsahne 35% Fett
-5 Erdbeeren
-150 g Zucker
-Ein kleiner Schatz
-Für Erdbeercreme
-500 g Schlagsahne 35% Fett
-2 Pakete Erdbeerpudding (120 gr)
-Für die Verbreitung
-Crushed Biskuit
-Erdbeeren

Eκτέλεση

Σε ένα μπωλ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.Έπειτα κόβουμε τις φράουλες και την ρίχνουμε μέσα στο μείγμα μας και ανακατεύουμε καλά.

Ύστερα στρώνουμε τα μπισκότα μας σε ένα πυρέξ αφου τα βουτάμε ένα ένα μέσα στο γάλα.

Αδειάζουμε το μείγμα με την σαντιγί και ρίχνουμε και λίγο μέλι. Συνεχίζουμε ακόμα 1 στρώση με τα μπισκότα μας.

Στην συνέχεια αδειάζουμε πάλι σε ένα μπωλ την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε  2 πακέτα με άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση φράουλα.Χτυπάμε πολυ καλά μέχρι να σφίξει η κρέμα μας.

Τέλος την τοποθετούμε στο πυρέξ μας και πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότο και φράουλες.

Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Το γλυκό είναι έτοιμο να το απολαύσετε εσείς και η οικογενειά σας...Καλή επιτυχία!!


Σχόλια