#7 Εύκολη Νηστίσιμη ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ (Χωρίς ψήσιμο) | Vegan no bake Chocolate Cake

#7 Εύκολη Νηστίσιμη Σοκολατόπιτα (Χωρίς ψήσιμο)Νηστίσιμο γλυκό| Vegan Chocolate Cake - Live Kitchen

Ξεχάστε ότι ξέρατε για την Σοκολατόπιτα ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την πιο ωραία Σοκολατόπιτα που θα μήνεις με το στόμα ανοιχτό και όλα αυτά χωρίς ψήσιμο και μίξερ !!


Υλικά-Ingredients
Για την κρέμα-For the cream
900 μλ γάλα αμυγδάλου-900 ml almond milk
200 μλ νερό-200 ml water
200 γρ ζάχαρη-200 g sugar
100 γρ κορν φλάουρ-100 g cornstarch
360 γρ φρυγανιά-360 g bread crumb
Για το σιρόπι-For the syrup
500 μλ νερό-500 ml water
50 γρ κακάο σκόνη-50 g cocoa powder
1 κτσ υγρή βανίλια-1 tbsp vanilla extract
100 γρ ζάχαρη-100 g sugar
200 γρ κουβερτούρα-200 g dark chocolate
Για το γλάσσο-For the glaze
200 γρ κουβερτούρα-200 g dark chocolate
100 μλ γάλα αμυγδάλου-100 ml almond milk
Για το στόλισμα-For the design
40 γρ καρύδι-40 g walnuts
Φορμα 40 εκ.-Spring form 40 cm

GERMAN

-Zutaten
-Für die Creme
-900 ml Mandelmilch
-200 ml Wasser
-200 g Zucker
-100 g Maisstärke
-360 g Semmelbrösel
-Für den Sirup
-500 ml Wasser
-50 g Kakaopulver
-1 EL Vanilleextrakt
-100 g Zucker
-200 g dunkle Schokolade
-Für die Glasur
-200 g dunkle Schokolade
-100 ml Mandelmilch
-Für das Design
-40 g Walnüsse
-Springform 40 cm

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα αμυγδάλου,το νερό,την ζάχαρη,το κορν φλάουρ,την φρυγανιά ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και έπειτα τα αφήνουμε στην άκρη για ξεκούραση.

Συνεχίζουμε με το σιρόπι και πάνω στην φωτιά σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό,το κακάο σε σκόνη,την υγρή βανίλια,την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά να ζεσταθεί το μείγμα.'Υστερα ρίχνουμε και την κουβερτούρα απόσύρουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε  να διαλυθεί καλά.

Στην συνέχεια βάζουμε πάνω στην φωτιά την κατσαρόλα που είχαμε αφήσει στην άκρη και ρίχνουμε μεσα σαυτήν το μείγμα με την κουβερτούρα.Ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει το μείγμα(χρησιμοποιούμε αντικολλητική κατσαρόλα)και έπειτα μόλις πήξει αποσύρουμε από την φωτιά.

Μέσα σε ένα πυρέξ 40 εκ. ρίχνουμε το μείγμα και το στρώνουμε καλά σε όλο το πυρέξ.

Συνεχίζουμε με το γλάσσο και σε 200 γρ κουβερτούρας ρίχνουμε ζεστό γάλα αμυγδάλου και το ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.Το ρίχνουμε πάνω από το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Στολίζουμε με καρύδι και η σοκολατόπιτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε χωρίς κόπο χωρίς ψήσιμο!!!Καλή σας επιτυχία


Σχόλια