Εκτέλεση Ξεκινάμε και σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το αλάτι και μόλις βράσει το νερό ρίχνουμε τα μακαρόνια ριγκατόνι να βράσουν. Αφού βράσουν να κρατάνε λίγο τα στραγγίζουμε σε ένα τρυπητό. Σε ένα πυρέξ αλείφουμε ελαιόλαδο και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά. Έπειτα ρίχνουμε τα μακαρόνια σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μαζί με ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι. Συνεχίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια το ζαμπόν. Αρχίζουμε πρώτα και ρίχνουμε μια στρώση μακαρόνια στο πυρέξ προσθέτουμε το ζαμπόν και τα 3 διαφορετικά τυρία. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα μακαρόνια και το ζαμπόν και καλύπτουμε την πάνω πλευρά του πυρέξ με μπόλικα τυριά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα.την κρέμα γάλακτος και τα αυγά και περιλούζουμε όλο το ταψί. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα γαι 30-35 λεπτά στους 180 c Mόλις ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει . Αφού έχει κρυώσει κόβουμε κομμάτι και σερβίρουμε.Το σουφλέ εχει γίνει υπέροχο τόσο εύκολο και απλό που θα κλέψει την παράσταση στο γιορτινό σας τραπέζι!!!!Καλή σας επιτυχία #σουφλέ #σουφλεζυμαρικων #pastasouffle
Εκτέλεση Ξεκινάμε και σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το αλάτι και μόλις βράσει το νερό ρίχνουμε τα μακαρόνια ριγκατόνι να βράσουν. Αφού βράσουν να κρατάνε λίγο τα στραγγίζουμε σε ένα τρυπητό. Σε ένα πυρέξ αλείφουμε ελαιόλαδο και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά. Έπειτα ρίχνουμε τα μακαρόνια σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μαζί με ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι. Συνεχίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια το ζαμπόν. Αρχίζουμε πρώτα και ρίχνουμε μια στρώση μακαρόνια στο πυρέξ προσθέτουμε το ζαμπόν και τα 3 διαφορετικά τυρία. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα μακαρόνια και το ζαμπόν και καλύπτουμε την πάνω πλευρά του πυρέξ με μπόλικα τυριά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα.την κρέμα γάλακτος και τα αυγά και περιλούζουμε όλο το ταψί. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα γαι 30-35 λεπτά στους 180 c Mόλις ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει . Αφού έχει κρυώσει κόβουμε κομμάτι και σερβίρουμε.Το σουφλέ εχει γίνει υπέροχο τόσο εύκολο και απλό που θα κλέψει την παράσταση στο γιορτινό σας τραπέζι!!!!Καλή σας επιτυχία #σουφλέ #σουφλεζυμαρικων #pastasouffle
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου