Φτιάξτε το πιο νόστιμο και εύκολο σουφλέ που έχετε φάει ποτέ σας

Φτιάξτε το πιο νόστιμο και εύκολο σουφλέ που έχετε φάει ποτέ σας!!!Στηρίξτε μας με ένα like και ένα SUBSCRIBE !!!
Υλικά 1-2 πατάτες(450 γρ) 400 γρ χοιρινή ωμοπλάτη Ελαιόλαδο Αλάτι 350 γρ ψωμάκια του τοστ Ρίγανη 350 γρ γκούντα 350 γρ μοτσαρέλα 600 γρ γάλα 3 μεσαία αυγά 100 γρ αλεύρι που φουσκώνει 25χ30 ταψάκι Ingredients 1-2 potatoes(450 g) 400 g shoulder ham Olive oil Salt 350 g white bread Oregano 350 g gouda cheese 350 g mozzarella 600 g milk 3 medium eggs 100 g self rising flour 25x30 pan German Zutaten 1-2 Kartoffeln (450 g) 400 g Schulterschinken Olivenöl Salz 350 g Weißbrot Oregano 350 g Käse Gouda 350 g Mozzarella 600 g Milch 3 mittelgroße Eier 100 g selbst aufsteigendes Mehl 25x30 Pfanne ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεκινάμε την συνταγή καθαρίζοντας 1-2 πατάτες 450 γρ και τις περνάμε από τον ρεντέ για να κοπούν σε λεπτές ροδέλες.Έπειτα τις βάζουμε σε ένα μπολ με νερό και τις αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα ξύλο κοπής κόβουμε σε τετραγωνάκια 400 γρ χοιρινή ωμοπλάτη. Αφού την κόψουμε σε ένα τηγάνι πάνω στην φωτιά την μαγειρεύουμε για περίπου 2-3 λεπτά.Έπειτα βάζουμε τα κομματάκια της χοιρινής ωμοπλάτης σε ένα μπολάκι και τα αφήνουμε στην άκρη. Συνεχίζουμε και αφού στραγγίξουμε τις πατάτες τις σωτάρουμε στο τηγάνι μαζί με λίγο ελαιόλαδο και τις μαγειρεύουμε σε μετρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.Προσθέτουμε και λίγο αλάτι.Μόλις τις μαγειρέψουμε τις βάζουμε σε ένα μπολ.Παίρνουμε ένα ταψάκι 25χ30 και στρώνουμε στον πάτο ψωμάκια του τοστ.Συνεχίζουμε βάζοντας τις ροδέλες από τις πατάτες που μαγειρέψαμε.Προσθέτουμε αλάτι και ρίγανη στις πατάτες.Στην συνέχεια ρίχνουμε τα κασέρια(γκούντα και μοτσαρέλα ή οποιοδήποτε άλλο κασέρι λιώνει).Προσθέτουμε και τα κομματάκια της χοιρινής ωμοπλάτης.Συνεχίζουμε ακριβώς την ίδια διαδικασία και για την δεύτερη στρώση(υπολογίζουμε τα μισά υλικά =κασέρια,πατάτες,χοιρινή ωμοπλάτη για την πρώτη στρώση και τα άλλα μισά για την δεύτερη στρώση).Μόλις ολοκληρώσουμε και την δεύτερη στρώση ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γάλα μαζί με τα αυγά και το αλεύρι που φουσκώνει και περιλούζουμε καλά όλο το ταψάκι.Έπειτα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 40 λεπτά στους 190 c και στην συνέχεια αφού το σκεπάσουμε συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 15 λεπτά στην ίδια θερμοκρασία. Το σουφλέ μας είναι έτοιμο τόσο νόστιμο και εύκολο που είναι μια υπέροχη πρόταση για ένα τραπέζι μεσημεριανό,βραδινό ή όπου αλλού εσείς θέλετε!!!Καλή σας επιτυχία

Σχόλια