Κανταϊφάκια με κρέμα από Γαλακτομπούρεκο "Σιροπιαστά γλυκά"| Kadayf with Pudding Recipe



Σιροπιαστά  Κανταϊφάκια με κρέμα απο γαλακτομπούρεκο που σίγουρα θα τα αγαπήσετε πάρα πολύ!! Ιδανικά για Γιορτές, Χριστούγεννα ,Πάσχα, Γάμους, Βαφτίσια Θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους!!


Yλικά-Ιngredients
Για το σιρόπι-For the syrup
700 γρ ζάχαρη-700 gr sugar
600 γρ νερό-600 gr water
1 στικ κανέλας-1 cinnamon stick
Φλούδες από λεμόνι-Lemon peels
Για την κρέμα-For the cream
100 γρ σιμιγδάλι ψιλό-100 gr fine semolina
30 γρ κορν φλάουρ-30 gr cornstarch
150 γρ ζάχαρη-150 gr sugar
700 γρ γάλα-700 gr milk
1 κρόκος αυγού-1 yolk
2 βανίλιες-2 vanilla
70 γρ βούτυρο-70 gr butter
Για την ζύμη-For the dough
450 γρ κανταίφι-450 gr kadaifi
350 γρ λιωμένο βούτυρο-350 gr melted butter

GERMAN

-Zutaten
-Für den Sirup
-700 g Zucker
-600 g Wasser
-1 Zimtstange
-Lemon schält sich
-Für die Creme
-100 gr feiner Grieß
-30 gr Maisstärke
-150 g Zucker
-700 g Milch
-1 Eigelb
-2 Vanille
-70 g Butter
-Für den Teig
-450 gr kadaifi
-350 g zerlassene Butter

#kantaifakia#κανταιφάκια#kadaifi

Σχόλια