Συνταγάρα | Συγκλονιστική πανεύκολη Τούρτα Μπουένο - Amazing & easy bueno cake - Live Kitchen

Σ αυτό το βίντεο σας έφτιαξα μια πανεύκολη & Συγκλονιστική Τούρτα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια ζαχαροπλαστείου μπορεί να την κάνει ακόμα και ο πιο αρχάριος!!

⤵️⤵️


Υλικά-Ingredients
Για την κρέμα-For the cream
3 πακέτα κρέμα ζαχαροπλαστικής γεύση πραλίνας-3 packets creme patisserie praline flavor
1200 μλ γάλα-1200 ml milk
3 πακέτα μπουένο-3 packets bueno
225 γρ πτι μπερ μπισκότα-225 g petit beurre biscuits
225 γρ  πτι μπερ με γεύση σοκολάτα-225 g petit beurre chocolate taste
150 γρ γάλα-150 g milk
Για την σαντιγί-For whipped cream
600 μλ κρέμα γάλακτος 35-38% λιπαρά-600 ml whipping cream 35-38% fat
100 γρ ζάχαρη-100 g sugar
Για το γλάσσο-For the glaze
200 γρ κουβερτούρα-200 g dark chocolate
100 γρ γάλα-100 g milk
Για το στόλισμα-For dezign
μπουένο&μαλτιζερσ-bueno&maltezers
Φορμα 21 εκ.-Spring form 21 cm

GERMAN

-Zutaten
-Für die Creme
-3 Päckchen Creme Patisserie Pralinearoma
-1200 ml Milch
-3 Pakete bueno
-225 g kleine Beurre-Kekse
-225 g Schokoladengeschmack
-150 g Milch
-Für Schlagsahne
-600 ml Schlagsahne 35-38% Fett
-100 g Zucker
Für die Glasur
-200 g dunkle Schokolade
-100 g Milch
Für dezign
-bueno & maltezers
-21 CM

Εκτέλεση
Ξεκινάμε και σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα κρύο μαζί με τις κρέμες ζαχαροπλαστικής γεύση πραλίνας και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει η κρέμα.
Έπειτα σε ένα ξύλο κοπής κοβουμε 3 πακετά μπουένο και τα προσθέτουμε μέσα στην κρέμα μας.
Σε μια φόρμα 21 εκ ρίχνουμε την κρέμα και παίρνουμε τα μπισκότα πτι μπερ και αφου πρώτα τα βουτάμε ένα ένα στο γάλα αρχίζουμε και τα βάζουμε κυκλικά στην φόρμα μας αφήνοντας κενά μεταξύ τους.Ξεκινάμε με τα απλά μπισκότα πτι μπερ τον πρώτο κύκλο και συνεχίζουμε με τα μπισκότα σοκολάτας τον δεύτερο κύκλο και συνεχίζουμε εναλαξ μέχρι να έχουμε καλύψει με τα μπισκότα όλη την φόρμα.
Συνεχίζουμε και χτυπάμε τις κρέμες γάλακτος μαζί με την ζάχαρη.
Στρώνουμε σαντιγί στο πάνω μερος της τούρτας και την βάζουμε στην κατάψυξη για 1/2 ώρα.
Ύστερα στρωνουμε και σαντιγί γύρω γύρω στην τούρτα και την ξαναβάζουμε για άλλα 20 λεπτά στην κατάψυξη.
Αφού έχουν περάσει τα 20 λεπτά συνεχίζουμε με το γλάσσο.Σε ένα μπολάκι αφού έχουμε σπάσει σε κομματάκια την κουβερτούρα μας ρίχνουμε το ζεστό γάλα και ανακατεύουμε  μέχρι να λιώσει τελείως η κουβερτούρα.
Την ρίχνουμε πάνω στην τούρτα και στολίζουμε με μπουένο και μαλτιζερσ...Η τούρτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!!!!Καλή σας επιτυχία!!
#τούρτα#μπουένο#cakebueno

Σχόλια