Εύκολα Παστάκια χωρίς αυγά & Παντεσπάνι (Χωρίς ψήσιμο) - No Bake Chocolate Swiss Rolls

Εύκολα και Πεντανόστιμα παστάκια χωρίς ψήσιμο και χωρίς αυγά ..Δοκιμάστε τα και θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!
 No Bake Chocolate Swiss Rolls
⤵️⤵️


Υλικά-Ingredients
Για την βάση-For the base
200 γρ τριμμένο μπισκότο-200 gr crushed biscuit
Για την κρέμα-For the cream
800 γρ γάλα-800 gr milk
200 γρ ζάχαρη-200 gr sugar
1 βανιλίνη-1 vanilla
150 γρ αλεύρι-150 gr flour
35 γρ αγελαδινό βούτυρο-35 gr cow butter
Για την σαντιγί-For the whipped cream
200 μλ κρέμα γάλακτος(φυτική)-200 ml whipping cream(vegetable)
2 κτσ ζάχαρη-2 tbsp sugar
2 κτσ κακάο σκόνη-2 tbsp cocoa powder
Κλασικό ταψί 35χ40

GERMAN

-Zutaten
-Für die Basis
-200 gr zerkleinerter Keks
-Für die Creme
800 g Milch
-200 gr Zucker
-1 Vanille
-150 gr Mehl
-35 gr Kuhbutter
Für die Schlagsahne
-200 ml Schlagsahne (Gemüse)
-2 EL Zucker
-2 EL Kakaopulver
35χ40

Εκτέλεση
Ξεκινάμε πρώτα και αφου έχουμε τρίψει το μπισκότο μας χρησιμοποιούμε ένα ταψι 35χ40 τοποθετούμε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε το μπισκότο και το απλώνουμε να πάει σε όλο το ταψί.

Στην συνέχεια φτιάχνουμε την κρέμα βάζοντας πάνω στην φωτιά την κατσαρόλα με το γάλα,την ζάχαρη,την  βανίλια και το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.Μόλις πήξει η κρέμα σβήνουμε  την φωτιά ρίχνουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 1 λεπτο περίπου.

Μόλις αποσύρουμε την κρέμα την ρίχνουμε προσεκτικά πάνω στο τριμμένο μπισκότο.Με την βοήθεια μιας σπάτουλας απο μέσα προς τα έξω  σπρώχνουμε ομοιόμορφα την κρέμα να πάει σε όλο το ταψί.

 Αφήνουμε 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου . Έπειτα το βάζουμε στο ψυγείο για 40 λεπτά μέχρι να ζελατοποιηθεί .

Σε ένα μπολ ρίχνουμε την φυτική  κρέμα γάλακτος,την ζάχαρη και το κακάο και χτυπάμε καλά ώσπου να γίνει σαντιγί.

Στρώνουμε ομοιόμορφα την σαντιγί πάνω στην κρέμα και με την βοήθεια της λαδόκολλας ρολλάρουμε μέχρι να γίνει ένα μεγάλο ρολό.Κόβουμε τα ρολλάκια μας και είναι έτοιμα να τα σερβίρουμε!!!!Καλη επιτυχία
Η συνταγή μας βγάζει περίπου 16 -17 Παστάκια



#Ρολλακια#παστάκια#swissrolls

Σχόλια