Συνταγάρα!!Πανεύκολη Τούρτα Κατσαρόλας(Δροσερή Απόλαυση)!!Delicious twix&cookies cake-Live Kitchen!

Φτιάξτε μια φανταστική συνταγή με πεντανόσιμη και πανεύκολη τούρτα κατσαρόλας !!!
Υλικά 1 1/2 λίτρο γάλα 250 γρ γάλα 3 φάκελοι άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια 3 συσκευασίες twix 340 γρ μπισκότα με γεύση σοκολάτας ------------------------------------------------------------------ 400 μλ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά 150 γρ ζάχαρη ------------------------------------------------------------------ Νιφάδες κουβερτούρας ταψί=25χ30 ENGLISH Ingredients 1 1/2 litre milk 250 g milk 3 packets vanilla pudding 3 packs twix 340 g biscuits with chocolate flavor --------------------------------------------------------------- 400 ml whipping cream 35% fat 150 g sugar -------------------------------------------------------------- Dark chocolate sprinkles pan=25x30 German zutaten 1 1/2 liter Milch 250 g Milch 3 Päckchen Vanillepudding 3 Packungen Twix 340 g Kekse mit Schokoladengeschmack -------------------------------------------------- ------------- 400 ml Schlagsahne 35% Fett 150 g) Zucker -------------------------------------------------- ------------ Dunkle Schokoladenstreusel pan = 25x30 ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεκινάμε την συνταγή και σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Μόλις το ρίξουμε σε ένα μπολ προσθέτουμε τις 3 συσκευασίες με άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια και τις διαλύουμε σε 250 γρ κρύο γάλα. Μόλις τις διαλύσουμε καλά και έχει ζεσταθεί το γάλα τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας καλά πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει. Στην συνέχεια μόλις πήξει αποσύρουμε από την φωτιά και σπάμε μέσα στην κρέμα τα μπισκότα με γεύση σοκολάτας. Μόλις τα σπάσουμε προσθέτουμε και τα κομμάτια από τα twix και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Παίρνουμε ένα ταψάκι 25χ30 και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Το σκεπάζουμε με μια διαφανής μεμβράνη και αφού κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για 1 1/2 ώρα. Λίγο πριν το βγάλουμε από το ψυγείο χτυπάμε σε ένα μπολ 400 μλ κρέμα γάλακτος(κρύα)προσθέτοντας και την ζάχαρη. Χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί. έπειτα βγάζουμε το ταψάκι από το ψυγείο και ρίχνουμε από πάνω την σαντιγί. Αφού την στρώσουμε καλά σε όλο το ταψάκι τρίβουμε από πάνω κουβερτούρα με ένα πίλνερ. Στην συνέχεια το βάζουμε για ακόμη 1 ώρα στο ψυγείο. Μετά από 1 ώρα το γλυκό μας είναι έτοιμο τόσο νόστιμο και μαμαδίστικο που θα το φτιάχνετε συνέχεια για σας και την οικογενειά σας!!!Καλή σας επιτυχία

Σχόλια