Φτιάξτε μια φανταστική συνταγή με πεντανόσιμη και πανεύκολη τούρτα κατσαρόλας !!!
Υλικά
1 1/2 λίτρο γάλα
250 γρ γάλα
3 φάκελοι άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια
3 συσκευασίες twix
340 γρ μπισκότα με γεύση σοκολάτας
------------------------------------------------------------------
400 μλ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά
150 γρ ζάχαρη
------------------------------------------------------------------
Νιφάδες κουβερτούρας
ταψί=25χ30
ENGLISH
Ingredients
1 1/2 litre milk
250 g milk
3 packets vanilla pudding
3 packs twix
340 g biscuits with chocolate flavor
---------------------------------------------------------------
400 ml whipping cream 35% fat
150 g sugar
--------------------------------------------------------------
Dark chocolate sprinkles
pan=25x30
German
zutaten
1 1/2 liter Milch
250 g Milch
3 Päckchen Vanillepudding
3 Packungen Twix
340 g Kekse mit Schokoladengeschmack
-------------------------------------------------- -------------
400 ml Schlagsahne 35% Fett
150 g) Zucker
-------------------------------------------------- ------------
Dunkle Schokoladenstreusel
pan = 25x30
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε την συνταγή και σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Μόλις το ρίξουμε σε ένα μπολ προσθέτουμε τις 3 συσκευασίες με άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια και τις διαλύουμε σε 250 γρ κρύο γάλα. Μόλις τις διαλύσουμε καλά και έχει ζεσταθεί το γάλα τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας καλά πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει. Στην συνέχεια μόλις πήξει αποσύρουμε από την φωτιά και σπάμε μέσα στην κρέμα τα μπισκότα με γεύση σοκολάτας. Μόλις τα σπάσουμε προσθέτουμε και τα κομμάτια από τα twix και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Παίρνουμε ένα ταψάκι 25χ30 και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Το σκεπάζουμε με μια διαφανής μεμβράνη και αφού κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για 1 1/2 ώρα. Λίγο πριν το βγάλουμε από το ψυγείο χτυπάμε σε ένα μπολ 400 μλ κρέμα γάλακτος(κρύα)προσθέτοντας και την ζάχαρη. Χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί. έπειτα βγάζουμε το ταψάκι από το ψυγείο και ρίχνουμε από πάνω την σαντιγί. Αφού την στρώσουμε καλά σε όλο το ταψάκι τρίβουμε από πάνω κουβερτούρα με ένα πίλνερ. Στην συνέχεια το βάζουμε για ακόμη 1 ώρα στο ψυγείο. Μετά από 1 ώρα το γλυκό μας είναι έτοιμο τόσο νόστιμο και μαμαδίστικο που θα το φτιάχνετε συνέχεια για σας και την οικογενειά σας!!!Καλή σας επιτυχία
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου